Nu trece zi in care sa nu ma bucur de beneficiile uleiului de argan. Pentru par, pentru piele, pentru tenu-mi delicat. Este un lucru cert: face minuni. Insa nu credeam ca pana si genele mele vor fi rasfatate cu un asemenea tratament de ingrijire, hidratare si regenerare. Nu pana in momentul in care Douglas Romania a anuntat lansarea primei mascara cu acest ulei-minune. Noutatea vine de la Rimmel London si o are ca protagonista pe Georgia. Georgia May Jagger Dupa cum o spune si numele, Wonder’Full  promite gene spectaculoase, mai dese, mai alungite, fara sa incarce, fara sa le lipeasca. Visul oricarei femei, ati spune! Ei bine, se si tine de promisiuni!

Ceea ce mi-a placut a fost faptul ca dupa o singura aplicare, genele mele aratau natural, dar totodata alungite si cu un plus de volum. De foarte multa vreme caut un produs care sa nu imi compromita machiajul discret, de zi cu zi. Peria este usor de utilizat, minunatia are o consistenta perfecta, iar designul tubului este unul sofisticat, pretios! O adevarata bijuterie.

Aviz amatoarelor! Noua mascara Wonder’fullde la Rimmel London este disponibila in avanpremiera in parfumeriile Douglas din toata tara pana pe 16 august la un pret special de 29 lei.

mascara wonder full

 

Citeste si: