Este 7 dimineata iar eu cu greu reusesc sa adun la un loc doua vorbe coerente. Inca nu mi-am terminat cafeaua. Sa revin la programul normal imi ia mai mult decat credeam. Si este abia marti. DIMINEATA!  Revenind la oile noastre, trebuie sa recunosc ca initial am fost sceptica in privinta reinvierii topurilor cu vedere la abdomen. Cumva simteam ca etatea-mi respectabila imi punea piedica.

Insa eu numai conformista nu sunt. Niciodata nu am fost. Doar m-am domolit o data cu anii. Zic eu ca am devenit mai inteleapta. In realitate, cred ca nu mai am atata curaj. RAU! Foarte rau. Daca nu experimentezi si nu o dai in bara, cum ai putea sa inveti ceva?! Stiti, eu nu am fost niciodata omul care sa invete din greselile altora. Am preferat sa le fac pe ale mele (asta-mi aminteste de un banc, cu o zicala finala „ce bine e sa ai lucrul tau!”, vi-l spun altadata:D)

So, daca nu ai un cucui care sa-ti aminteasca cam cat de prostuta ai fost, cum in viata asta ai putea sa nu mai fii? Prostuta.

retro

top verde

top asos

top imprimeu floral

pantaloni asos

bustiera retropantaloni albi

bustiera

 Port pantaloni albi si micro-bluza Asos, sandale verzi, din piele, geanta vintage, bratara si cercei vintage, inel aur luat din primul meu salariu, acum o mie de ani. Nu chiar o mie. O suta 😀

Citeste si: