Nu cred ca m-am atasat mai mult de un oras cum s-a intamplat cu Argostoli. Situat intr-un golfulet, imprejmuit de jur imprejur de munci stancosi, acest oras, capitala a Kefaloniei este un fel de Monaco al insulelor grecesti. Desi a fost distrus la cutremurul din 1757 (vezi povestea din Mandolina Capitanului Corelli), inca se mai poate observa arhitectura venetiana.

Altfel, in zilele noastre, Argostoli se transforma noaptea, principala atractie fiind centrul, situat pe Lithostroto, Iar piata din centru, o minunatie, este imprejmuita de cafenele si restaurante cochete. Daca vrei sa te asezi, fii sigur ca vei plati dublu fata de tavernele obisnuite, din statiuni. Tot aici, este o alee aproape infinita, cu magazine cu suveniruri. Efectiv nu stiam in care sa mai intru, tinta mea fiind totodata sa nu ratez niciunul.

Mare minune ca nu mi-am luat alta pereche de sandale. De fapt, minunea se traduce prin faptul ca cineva, nu dam nume, a stat cu ochii pe mine ca pe butelie. V-am zis, sunt un pericol cand vine vorba de magazine 😀

sandale grecesti

argostoli kefalonia

geanta vintage

fusta zara

greek dream

argostoli streets

argostoli

kefalonia argostoli

geanta rosie

argostoli golf

Citeste si: