Outfitul asta ma duce cu gandul la John Travolta, in Grease, unul dintre filmele mele de duminica seara, asezonat cu un bol urias de popcorn. Asta pe vremea cand nu tineam dieta.

Ca tot veni vorba de regimul meu alimentar,  niciodata nu am fost a diet freak, insa in ultimele saptamani m-a apucat o isterie de a manca sanatos si putin. Foarte putin. Se datoreaza faptului ca am asezat un strat sanatos de grasime peste muschii atent lucrati in ultimul an. Nu stiu cand s-a intamplat asta, probabil in timp ce mancam popcorn, cartofi prajiti si beam bere. In aceeasi seara. Seara de seara.

Long story short, am decis ca trebuie sa iau atitudine, sa urmez un program de nutritie si sport bine organizat. De fapt, o parte din actuala si viitoarea mea rutina o veti putea vedea aici, pe blog. Sa va minuntati si voi cum am reusit sa mananc frunze si seminte. Ca de sport nu am fost niciodata straina.

converse

jacheta piele zara

bad boys

badass

jacheta piele

jacheta pilot

I’m wearing badass attitude 😀

Citeste si:

  • Cu picioarele pe pamantCu picioarele pe pamant Daca ieri pluteam intr-o lume de poveste, cu printese, dovleci fermecati si inghetata cu […]
  • Eliberare de endorfineEliberare de endorfine Nu cred sa existe o modalitate mai relaxanta, mai datatoare de endorfine (da, stiu la ce […]
  • BalanceBalance Multi dintre voi m-au intrebat daca sunt adepta dietei raw. Sau vegan. Daca mananc ceva […]
  • NormcoreNormcore Sambata seara. Eram insetata si aveam o pofta nebuna de bere. Ca tot eram in Centru, […]