Sambata trecuta, cum ma plimbam pe Calea Victoriei cu prietena mea, incercand sa anulam poluarea fonica a picamerelor penumatice, am facut un exercitiu de imaginatie. Ca niste fete naive si etern visatoare, ne-am chestionat una pe cealalta despre cum arata dragostea pentru noi. Si aici ne referim fix la decor, la cadru, ca doar trebuie sa fim superficiale pana la capat.

In timp ce ea visa la o lume aflata in repaus, undeva la malul marii, liniste, ei doi si doua pahare de sampanie, plus o rochie absolut dementiala, fanteziile mele erau o idee altfel. La Oceanul Indian. In ecuatie intrau si un ATV, apoi un sky jet, un zbor cu balonul, safari, o bandana exotica pe cap, plete-n vant, pantaloni scurti si uzati, un top alb din bumbac, foarte lejer, multe bratari pe mana si nelipsitii ochelari aviator Ray Ban. Pe seara, as putea schimba outfitul cu una bucata rochie alba, lunga, cu spatele gol, care sa urmareasca cu discretie linia corpului. Fara accesorii.

Deci, in ceea ce ma priveste, definitia romantismului consta in adrenalina 😀

Pentru voi cum arata dragostea? Care este decorul perfect? O plimbare pe Champs Elysee? O alee cu tei infloriti? Langa bradul pe care l-ati impodobit haotic, dar cu drag?

geanta vintage

orange dress

rochie petrecuta corai

rochie corai

all corai

geanta alba vintage

rochie petrecuta orange

rochie portocalie

coraimania

rochie tina r

Port rochie petrecuta de la Tina R, sandale piele orange, geanta vintage din piele.

Citeste si: