Eram clasa a 9-a cand am inceput sa cumpar ELLE. De atunci au trecut atatia ani incat prefer sa nu-i numar, insa stiu ca dintotdeauna mi-am dorit sa-l cunosc pe Maurice. Ei bine, nu doar ca l-am cunoscut, ba chiar am lucrat impreuna la un proiect, iar acum ma laud ca am numarul lui de telefon. Lucrurile s-au intamplat atat de firesc incat aproape ca-mi venea sa ma ciupesc. Cine-ar fi crezut la 16 ani fiind ca voi ajunge in acest punct?!

Apoi dintotdeaua mi-am dorit sa sar cu parasuta. Ba chiar mi-am propus ca in aceasta vara sa imi indeplinesc si acest vis. N-a fost sa fie in vara. A fost sa fie in primavara, total neasteptat, dupa un workshop care nu promitea sa ajunga chiar pana la 4000 metri :D. A fost nebunie. Ba nu, isterie. Si a durat atat de putin incat a doua zi mi s-a parut ca am visat. Dar nu, nu visasem. Sarisem cu parasuta! Fara urma de teama, doar cu bucurie de copil. Am fost atat, dar atat de fericita!

Iar acum stau si ma uit pe fereastra la noua mea dorinta implinita. Un BMW Seria 3 nu chiar nou, dar va jur ca este cel mai frumos. Mi l-am dorit dintotdeauna, insa cumva nu credeam ca o sa ajung aici asa … pe neasteptate. Si pe repede-nainte.

Iar acum nu vreau sa ma duc la culcare de teama sa nu stric frumusetea a tot ceea ce mi s-a intamplat pe parcursul a catorva saptamani. Intense.

Si da, visele chiar devin realitate! Daca muncesti suficient 😀

rochie vintage alba

summer in herastray
blue eyes

vintage-dress

herastrau park

rochie panza topita

white roses

roses
ceas -vintage

herastrau

insula trandafirilor

Port rochie vintage din panza topita si broderie lucrata manual, poseta vintage din piele de strut, sandale Zara, ceas vintage rusesc. Si multe bucurii in suflet.

Citeste si: