In weekendul ce tocmai a trecut mi-a fost dat sa trec de la febra, injuraturile si incrancenarea meciurilor de fotbal, la sunetele divine ce rasunau ieri, pe inserat, in sala Ateneului.

Sa o luam de la inceput! Sambata toata ziua si duminica pana la amiaza a avut loc Cupa Liceelor la nivel national, fotbal masculin si feminin, iar echipa orasului si liceului meu nu doar ca a facut senzatie pe teren, ci a ajuns in finala!!! Asemenea emotii nu am mai trait demult, iar de unele chiar nu ma stiam capabila: am injurat, am simtit furie, bucurie, iar la final am plans de-a dreptul vazand ca scorul final nu ne era favorabil. Ar trebui sa merg mai des pe stadion!

Mahnita ca am ratat premierea si nu am putut sa-mi fotografiez fetele, am fugit repede spre casa, pentru a ma pregati pentru o seara cu totul si cu totul speciala: 100 de violoncelisti aveau sa ne transpuna intr-o cu totul alta dimensiune. Cum probleme de organizare/ferchezuire nu am avut niciodata, am fost gata cu 20 de minute mai devreme. Bun, perfect, doar ca afara se pusese pe furtuna :(!

Noroc ca aveam deja experienta la injuraturi si vorbe de duh: 30 de minute am incercat sa gasesc un taxi. Nu mai spun de picaturile furioase de ploaie care amenintau a-mi strica coafura si intreaga tinuta! Long story short, am aterizat la Ateneu fara a fi prea afectata de conditiile meteorologice.

Intr-un decor somptuos, in compania unor (co)spectatatori rafinati, auzind discutii de socializare desprinse dintr-un film de epoca, am trait o experienta fantastica, iar muzica, ei bine, muzica a fost divina!

100 violoncele

ateneu

Curaj gaina ca te tai! (ploua cu galeata)

ie mtr

ie romaneasca

ie broderie neagra

Am purtat ie romaneasca cu broderie neagra, de la MTR, fusta lunga neagra, pantofi stiletto negri si geanta piele neagra.

 

Citeste si: