Omul in general asteapta o solutie miraculoasa inainte de a pune mana si rezolva problema. De la Dumnezeu. Sau de la aplicatiile de mobil.  In prima instanta am apelat la credinta. Credinta ca intr-un ceas, cam cat imi ia sa fiu gata dimineata, o sa dispara furtuna si vantul si ploaia si frigul. Data viitoare o sa incerc alta rugaciune!

Apoi am apelat Speed Taxi App. De obicei functioneaza. Nu si pe cod portocaliu, pare-se! Situatia devenea urgenta. Mi-am instalat Star Taxi. Dupa ce m-am enervat ca imi cereau sa imi fac cont cand mie nu-mi ardea decat sa caut cat mai multe vorbe de duh in creieri-mi zdruncinati, am reusit sa finalizez actiunea. Fara succes, evident.

Chiar nu vreti sa stiti ce a fost la gura mea. V-am explicat, devin foarte galagioasa in anumite circumstante. Iar asta era o circumstanta. Atenuanta sper! In general sunt delicata ca o zambila 😀

Revenind. Ce vroiam sa spun este ca ceea ce isi face omul cu mana lui da, se cheama lucru manual, insa este si sfant! (adica lucrul manual e sfant ???). Doar luandu-mi inima-n dinti si umbrela-n ambele maini, am reusit sa ajung la birou.

Ce Dumnezeu?! Ce aplicatii?! Da-i bice prin ploaie si vant! Nu astepta sa te salveze altii.

haina neagra military

haina military

Da’ la poze ai putut sa stai, ai?! 😀

Citeste si:

  • Military lookMilitary look Era intuneric, era frig si eu eram obosita. Ca un soldat. Unul cu ghete noi si fabuloase.
  • PapionPapion Sambata trecuta, Centrul Vechi a gazduit in jur de 4-5 targuri: vintage, handmade, de […]
  • Birthday girlBirthday girl Astazi este o zi nu doar importanta, ci cu adevarat speciala. La multi ani, […]
  • Ignorati sticla de vin alb, secIgnorati sticla de vin alb, sec Lefkada si Zakynthos o sa ma bantuie mult timp de aici incolo. Am avut o asa tristete […]