I had a dream! Oh, no, it was my photographer’s dream! De ceva timp tot incercam sa plasmuim o scurta poveste. Cu printese, fara printi. Si tot cautand si cautand rochia perfecta, am realizat ca ea exista si este atat de aproape de mine. Asa ca Danutzei i s-a facut mila de mine si de fanteziile mele si mi-a imprumutat minunata-i rochie pentru o sesiune foto de exceptie.

Asadar …

A fost odata ca niciodata, ca de n-ar fi nu s-ar povesti pe blog, o mica printesa cu chef de joaca chiar si in sandale cu toc de 10 cm. Intr-o zi, fata cu parul incretit de la umezeala o luase usor spre Oraselul Copiilor, un taram plin de vraja, caluti si dovleci fermecati.

modern princess

Dii, calutule, dii!

carusel

Printesa topai de colo-colo, isi alinta calutul preferat, insa brusc se plictisi si sari in dovleacul fermecat. Da! Printesele-s mofturoase si se plictisesc cat ai zice „peste”!

printesa si dovleacul

masca bal

De indata ce vraja dovleacului se risipi, printesa noastra isi aranja rochia, coafura si se repezi catre bulele de sapun.

printesa si bulele

rochie bal albastra

masca rochie bal

Iar cand bulele s-au spart si distractia a disparut, printesa isi facu curaj si intra in padurea intunecata.

printesa in padure

printesa pe carare

Si mergea, si mergea, dar nici tipenie de om nu se arata. Uitandu-se inapoi, in inima-i zglobie se nascu o teama: „Nu voi mai ajunge niciodata la castel!”

sandale musette rochie bal

Pana cand in cale ii aparu un luminis de poveste, cu un pod fermecat.

prin padure rochie tafta

Dintr-odata isi aminti de print. Oare unde este? La fotbal?!

pe pod rochie

La naiba cu printul! Avem din nou baloane de sapun!

rochie albastra alba

Dupa ce a alergat o vreme dupa bule, printi si dovleci fermecati, printesa noastra si-a gasit dragostea…cu aroma de fistic.

princess eating icecream

Si au trait fericite pana la adanci batraneti. Cu 1-2 kilograme in plus.

 

Copyright: Oana Afloarei

Citeste si:

  • Ultima zi de varaUltima zi de vara Imi place din ce in ce mai mult la tara. Atat de mult incat am fost doua weekenduri la […]
  • BacovianBacovian Verde crud, verde crud… Mugur alb, şi roz şi pur, Vis de-albastru şi azur, Te mai […]
  • Unde mi-e basca de ploaie?Unde mi-e basca de ploaie? De ceva timp am cochetat cu ideea unui outfit 100% frantuzesc. Mai mult decat atat, ma […]
  • Pregatiri de nuntaPregatiri de nunta De vineri dimineata am tot asteptat dimineata de sambata. Vineri seara deja bateam din […]