Nu vreau sa va/imi reamintesc cat detest ziua de luni. Noroc ca pe inserat, cand lucrurile s-au mai domolit, m-am putut bucura de un pahar de vin si de o racoare neasteptata, bun prilej de a reveni la minunata mea jacheta de piele de la Zara.

Tot de la Zara este si rochia plisata, corai, pe care am primit-o cadou de la mama, iar pantofii negri, stiletto, sunt o achizitie relativ recenta. Nu poarta nicio semnatura, sunt facuti in Ro, de producatori romani. Nu stiu daca v-am spus, dar ma uit din ce in ce mai des la vitrinele magazinaselor de cartier, unde vad marfa romaneasca.

Rationamentul este unul logic: de ce sa dau aceiasi bani pe o pereche de incaltari din „piele ecologica” din mall, cand pot foarte bine sa am o pereche de pantofi din piele, realizati bine si cu un calapod foarte comod?! Trebuie doar sa ai surse bune!

rochie zara

zara jacheta piele rochie

jacheta rochie zara

pantofi stiletto piele

jacheta piele zara

rochie corai

biker rochie

geaca biker

 

Citeste si:

  • 2014, pe scurt2014, pe scurt Prinsa in valtoarea pregatirilor pentru masa de Revelion nu am avut timp sa zabovesc […]
  • FluidFluid Cele mai bune achizitii au avut loc atunci cand m-am asteptat mai putin. Un exemplu este […]
  • Din popor. PopularDin popor. Popular Nu e greu sa-ti dai seama ca universul meu se invarte in jurul obsesiilor. Periodic ma […]
  • Wild, wild papillon!Wild, wild papillon! Nu este atat de simplu cand in tine se da o lupta interioara. Mai ales atunci cand iti […]