Cercetatorii din toate colturile lumii sustin ca luna ianuarie este cea mai deprimanta din an. Ei bine, tin sa ii contrazic. Cum am putea fi deprimate cand sezonul reducerilor este in floare?!

Ca sa va convingeti ca in aceasta luna puteti face cele mai mari tranformari de outfit si de spirit, Bucharest in Art a pregatit pentru iubitorii de shopping, SALES IN BUCHAREST,  targ destinat culturii urbane, muzicii si shopping-ului.

Pe data de 25 si 26 ianuarie, incepand cu orele 11:00 la CAFENEAUA VECHE BAR (strada Covaci nr.16), va avea loc cea de a 8-a editie Bucharest in Art, un concept ce promoveaza tinerii artisti.

SALES ÎN BUCHAREST- aduce intr-o singur loc peste 30 de artisti ce pun la dispozitie creatii inedite si  o mare varietate de produse fashion, design, vintage, handmade & coockies, pentru ca sesiunea de shopping sa fie cat mai placuta. Asadar, inarmati-va cu voie buna, inspiratie, creativitate and feel free to shop.

Cu toate stim ca o tinuta nu este completa fara un make-up impecabil. Cei de la Le vor oferi pasionatelor de frumos o sesiune gratuita, de makeup profestionist.

Asadar, acum ca v-am facut agenda pentru weekendul ce vine, ne vedem acolo!

Ah, daca vreti sa fiti la curent cu ceea ce urmeaza la Cafeneaua Veche Bar, aruncati un ochi pe pagina de Facebook a evenimentului!

BUCHAREST IN ART - afis

Citeste si:

  • Ce purtati in vacanta de 1 Mai?Ce purtati in vacanta de 1 Mai? La timp pentru a ne pregati tinute boeme, diafane sau boho-chic pentru mini-vacanta de 1 […]
  • Military lookMilitary look Era intuneric, era frig si eu eram obosita. Ca un soldat. Unul cu ghete noi si fabuloase.
  • Smoothie cu mangoSmoothie cu mango Inca nu inteleg cum inca mai sunt cozi interminabile la Mec. Nu sunt ipocrita, gustul nu […]
  • AcasaAcasa Personal, sunt foarte legata de familie, iar orice detaliu care imi aminteste de […]