Sambata seara. Eram insetata si aveam o pofta nebuna de bere. Ca tot eram in Centru, ne-am oprit la Curtea Berarilor. Am zis sa fim cu bun-simt si sa ne asezam la o masa de 2 persoane. Desi trebuia sa-mi fi ascultat intuitia, care-mi tot dadea coate in momentul in care am vazut o masa luuunga, ce parea sa astepte o aniversare in familie. Era un singur copil la masa, mi-am zis ca nu are cum sa iasa cu scandal, daca nu are cu cine se inhaita.

GRESIT! A mai venit una bucata mama cu doi, tot de vreo 4-5 ani. Ce a urmat nu aveti cum sa va imaginati. Cat scandal, ce alergatura prin spatele meu, mamele dojenindu-i cat sa nu am eu ce comenta, insa fara sa ia atitudine. Nu ma intelegeti gresit, imi plac copii. Stiu ca asta e treaba lor, sa se joace de-a pistolarii si sa urle fara oprire. Insa nu am sa inteleg niciodata nepasarea parintilor. Nu au avut nicio jena nici ca urlau in capul meu, nici ca se tot tineau de scaunul meu si ma inghionteau, nici macar cand mi-au calcat camasa in picioare. Doar m-au atentionat delicat cum ca „mi-a picat” pe jos. Camasa.

Intr-un fel era vina MEA ca am asezat-o pe scaunul MEU.

Dar acum sa revenim la ganduri cu energii pozitive, cum ar fi cel mai recent trend in materie de moda, aka NORMCORE. Are sa treaca si are sa revina ca toate tendintele, dar macar ne putem bucur de o binemeritata gura de aer fresh. Ca de tocuri de 13 cm, corsete si rochii incomode ne-om fi saturat.

Momentan.

tenisi converse

salopeta neagra

manly

tomboy

marks spencer

efortless

salopeta neagra lejera

camasa manly

normcore

tenisi

Citeste si:

  • Here comes the sun!Here comes the sun! Daca oamenii sunt in general meteodependenti, ei bine, depedenta mea este de-a dreptul […]
  • Something blue, something greenSomething blue, something green Atat de previzibila sunt incat nu este greu sa iti dai seama ca imi lucesc ochii ca la […]
  • Winter dreamWinter dream Nu stiu voi cum sunteti, dar pentru mine a picat la fix zapada asta. Desi mai ieri ma […]
  • BadassBadass Outfitul asta ma duce cu gandul la John Travolta, in Grease, unul dintre filmele mele de […]