N-aveti idee cat de revelatoare pot fi discutiile ce au loc la cafeaua de dimineata. Pana acum ceva vreme habar n-aveam despre ce urma sa scriu. Stiti, e luni, iar cheful a ramas blocat in weekend. Ma simteam lipsita de inspiratie, as mai fi dormit putin si as fi inlocuit ziua asta cu una de sambata. Asta pana cand coleg mi-a reamintit cat de tari sunt competitiile sportive. Dincolo de muschii la care ravnim cu toa(n)te, c-apoi asta este motivul principal pentru care planific sa devin un spectator fidel cat de curand, emotiile participantilor, adrenalina, suspansul sunt de-o asemenea amploare incat simti fir cu fir cum iei parte la ceva maret. Inimile parintilor care-si stapanesc cu greu emotiile, prietenilor care tin pumnii, dar si voyeuristilor de profesie bat la unison. MI-NU-NAT!

Acum, cand scriu asta, ma gandesc daca nu cumva era mai bine sa aleg calea sportului. Ca aproape orice copil din generatia mea, am luat parte la nenumarate astfel de competitii. In calitate de participant. Gimnastica si dans. Iar la viteza, nu era unul care sa ma intreaca, boys included. M-am pierdut pe undeva pe drum. Pe drumul catre o cariera mai de doamne-ajuta.

blazer bleumarin flori

blazer floral

vintage

japanese inspiration

cocor

sandale piele

jeansi bleumarin

deep blue

feeling blue

jeansi ltb

imprimeu floral

burning

red alert

pop art

Port sandale piele, jeansi LTB, blazer cu imprimeu floral, care-mi aminteste de kimonourile japoneze.

Citeste si:

  • Viata de artist, cu moderatie, va rogViata de artist, cu moderatie, va rog Dintotdeauna am crezut ca o sa sfarsesc avand viata de artist. Nu, nu am crezut, am vrut […]
  • JunkJunk Cand scoti junkurile din viata ta si se intampla sa revii, fie si pentru o zi, la final […]
  • BrancovenescBrancovenesc Weekendul meu a fost perfect. Sambata am iesit cu mama la plimbare, am baut o bere in […]
  • Despre piticiDespre pitici Un pitic atat de mic, facea baie-ntr-un ibric. La mine-n cap! Am pornit sambata de […]