rhea costa bridalissimaJudecand dupa creatiile diafane, incredibil de feminine (atributele oricei mirese cu staif), a fost o simpla chestiune de timp pana cand Rhea Costa si-a anuntat colectia dedicata mireselor.

Bridalissima inseamna piese si accesorii speciale, pentru mirese care vor sa isi transforme tinuta din ziua cea mare intr-una unica.

Dupa cum este anuntata colectia, rochiile de mireasa Rhea Costa sunt sofisticate si in acelasi timp practice, acestea putand fi purtate si cu alte ocazii.

Astfel, designerul roman cunoscut pentru colaborarea stransa cu Malvina Cervenschi, rezvolva una din principalele „tristeti” ale mireselor, aceea de a nu mai putea purta rochia de mireasa dupa nunta.

Colectia va fi prezentata Miercuri, 11 ianuarie 2011, incepand cu ora 17:30, Sala Constanta, Marriott Bucharest Grand Hotel.

Citeste si:

  • Smoothie cu pomeloSmoothie cu pomelo Fan declarat al smoothie-urilor, nu pot sa nu va impartasesc o noua idee de gustare […]
  • BalanceBalance Multi dintre voi m-au intrebat daca sunt adepta dietei raw. Sau vegan. Daca mananc ceva […]
  • Let’s party!Let’s party! Daca in timpul anului ma feresc de strasuri, sclipici, in general, de tot ce […]
  • Alain Delon … atat de frumosAlain Delon … atat de frumos Privire patrunzatoare, ochi de culoarea cerului, brunet, delicat, dar totusi hotarat. As […]