rhea costa bridalissimaJudecand dupa creatiile diafane, incredibil de feminine (atributele oricei mirese cu staif), a fost o simpla chestiune de timp pana cand Rhea Costa si-a anuntat colectia dedicata mireselor.

Bridalissima inseamna piese si accesorii speciale, pentru mirese care vor sa isi transforme tinuta din ziua cea mare intr-una unica.

Dupa cum este anuntata colectia, rochiile de mireasa Rhea Costa sunt sofisticate si in acelasi timp practice, acestea putand fi purtate si cu alte ocazii.

Astfel, designerul roman cunoscut pentru colaborarea stransa cu Malvina Cervenschi, rezvolva una din principalele „tristeti” ale mireselor, aceea de a nu mai putea purta rochia de mireasa dupa nunta.

Colectia va fi prezentata Miercuri, 11 ianuarie 2011, incepand cu ora 17:30, Sala Constanta, Marriott Bucharest Grand Hotel.

Citeste si:

  • Criza salamului de biscuitiCriza salamului de biscuiti Sunt fericita. Mi-am cumparat o palarie noua, cat pe ce sa-mi cumpar si o rochie pe […]
  • Jump!SuitJump!Suit Am auzit pareri conform carora salopeta nu te duce cu gandul decat la halele imense de […]
  • De sezonDe sezon Cum suntem in plin sezon de nunti, m-am gandit ca nu ar fi rau sa scot de la naftalina […]
  • Back in  high schoolBack in high school In asta consta frumusetea naturii, te surprinde la fiecare pas. Ce vreau sa spun este ca […]