Desi nu sunt mare fan al arsitei, nu pot sa spun ca nu asteptam vara. Normal ca asteptam sa scot de la naftalina sandalele, rochiile, fustele, topurile fara maneci, pantalonii scurti care nu pot lipsi din garderoba mea, ochelarii de soare, palariile. Deja suna a vacanta!

Cum cu o zi inainte am suportat cu stoicism ghetutele rock ( deh, aratau bine), m-am decis ca a sosit vremea sandalelor. Si bine am facut! M-am simtit excelent. Pornind de la pantalonii kaki, lejeri, de vara, achizitionati cu o seara inainte, surprinzator, de la C&A (niciodata nu gasesc masura mea, asta pentru ca majoritatea hainelor pornesc de la 36), am asortat cu o camasa la fel de lejera, tot kaki, de la H&M. Rezultatul? Un safari look, cu tenta retro 🙂

Sandalele-s minunate, extrem de confortabile si perfect asortate cu colierul statement. Geanta din piele, Joop, este pe cat de sic, pe atat de practica. La ceasul meu rusesc, vintage nu renunt nici in ruptul capului, iar pentru ca simteam nevoia de putina culoare, mi-am amintit de bratara mea handmade, orange, din piele.

camasa kaki

pantaloni c-a

 Copyright: Oana Afloarei

 

Citeste si: