Nu vreau sa socotesc anii care au trecut de cand am terminat liceul, este de-a dreptul deprimant. Dar pot sa ma imbrac ca in vremurile in care faceam posta o tigara, chiuleam de la orele de latina, dar mergeam totodata la olimpiada la franceza. Multi constientizeaza tarziu frumusetea acelor timpuri, eu insa am stiut inca de pe bancile liceului ca aveau sa fie cele mai faine zile dintotdeauna. Si aveam dreptate!

Noroc ca prin haine poti retraiesti the teenage dream. Fusta scurta din blugi (Zara) nu lipsea din garderboba niciunei fete de liceu care se respecta , asa-numita college jacket (Esprit) nu facea parte din artileria grea, dar zau ca de aceasta data este cireasa de pe tort, iar sandalele cu toc si platforma faceau deliciul unei seri la discoteca.

Ghiciti ce? Coincidenta face ca in acest moment la televizor sa ruleze „Baby one more time”, Britney Spears. Ca-n vremurile bune!

sandale gri

college jacket

purple shadows

fusta blugi zara

bratara piele

sandale gri bratara piele

fusta blugi

 

 

Citeste si:

  • ArgostoliArgostoli Nu cred ca m-am atasat mai mult de un oras cum s-a intamplat cu Argostoli. Situat […]
  • Viata de artist, cu moderatie, va rogViata de artist, cu moderatie, va rog Dintotdeauna am crezut ca o sa sfarsesc avand viata de artist. Nu, nu am crezut, am vrut […]
  • AMR 1 lunaAMR 1 luna Oficial, am intrat in linie dreapta pana la vacanta 😀 Mai e doar o luna, iar asta nu […]
  • 2014, pe scurt2014, pe scurt Prinsa in valtoarea pregatirilor pentru masa de Revelion nu am avut timp sa zabovesc […]