Imi place din ce in ce mai mult la tara. Atat de mult incat am fost doua weekenduri la rand, lucru total inadmisibil in urma cu nu foarte multi ani. Iar cand esti absorbit de propria-ti persoana, nu observi lucruri evidente. Cum ar fi ca sunt cu totul si cu totul alta persoana acolo. Sunt linistita, mi s-a spus. Sunt calma! (sa va explic: eu nu sunt niciodata calma si-mi sare tzandara cat ai zice „peste”, pasionala de fel, agitata ca un Pepsi).

In aceeasi ordine de idei, imi face din ce in ce mai multa placere sa umblu pe coclauri, prin locuri unde am alergat desculta toata copilaria, unde mergeam la pescuit si unde ma scaldam. Acum, cand vad ce culoare are apa, n-as mai indrazni :D.

La finalul zilei de sambata am constientizat ca tocmai am petrecut cea mai frumoasa ultima zi de vara ever, cu cel mai frumos apus. Am vazut multe apusuri! Doooh, normal c-am vazut! Dar nori lila, cu contur auriu, va jur ca nu mi-a mai fost dat sa vad.

Iar pana la apus, am avut ocazia sa fiu personajul celor mai frumoase si mai inspirate fotografii. Ca m-am intepat in „coltii babei” (tribulus terrestris – de la grecescul „tribolos” care desemnează un fruct spinos cu trei ramificatii) nici nu mai conteaza. Dar trebuia sa ma fi vazut incercand sa merg desculta. De ce desculta? Pentru ca outfitul hippie da bine in picerilii goale.

Gata! Nu va mai zapacesc cu gandurile mele de fashionista agitata, care-si cauta linistea prin balarii 😀

hippie

hippie outfit

palarie hm

curea vintage rochie

hippie look

palarie-rochie

vintage look

rochie-rosie-retro

rochie vintage

rochie retro

Copyright: Oana Afloarei

Citeste si: