Nu stiu voi, dar eu am avut un weekend pe cinste. Sambata dimineata m-am trezit pusa pe treaba si mi-am scos bicicleta pentru o scurta operatiune de reimprospatare. Am spalat-o bine, i-am mai schimbat una-alta. Totul contracronometru pentru ca ma astepta StreetDelivery.

Apoi pe Arthur Verona atmosfera era tot ce iti puteai dori de la o sambata calduroasa: oameni cool, activitati artistice mai mult sau mai putin hipstaresti, biciclete retro cat vedeai cu ochii si muzica buna. Dupa ce am scanat tot ce se putea scana, am baut o binemeritata bere la Cafe Verona. Fain loc!

In urma incursiunii mele la StreetDelivery, la un singur lucru mi-a ramas gandul. Este cea mai tare bucata de lemn vazuta vreodata:

wood be nice

Wood be nice (ce nume inspirat! si da, wood ne nice to have u)

streetdelivery

streetdelivery cityclete

bicicleta

My beloved bike :X

Duminica m-am prajit la soare, m-am balacit si am facut exces de tobogane :D. Sper ca ati avut un sfarsit de saptamana cel putin la fel de pitoresc!

Citeste si:

  • La salaLa sala Ca in fiecare an, cand primavara da semne c-ar reveni, ma apuca si mai tare febra […]
  • Pe scurtPe scurt Weekendul asta nu a fost productiv deloc. Am facut planuri multe, am concretizat ... mai […]
  • Stiu ce-ai facut asta-sambataStiu ce-ai facut asta-sambata Prima mea casa va fi la Gradina Icoanei. Clar! A doua, pe strada Lisabona, ori Paris, […]
  • Eliberare de endorfineEliberare de endorfine Nu cred sa existe o modalitate mai relaxanta, mai datatoare de endorfine (da, stiu la ce […]