Intotdeauna am spus ca de fapt tot ce conteaza este motivatia. Adevarat, te ajuta si echipamentul. Te mai ajuta si aparatele. Evident, si instructorul de fitness. Insa daca nu le ai intotdeauna la indemana pe cele anterior enumerate, nu inseamna ca nu poti sa faci putina miscare. Ba chiar, poti iesi dis-de-dimineata in parc, la o plimbare in ritm alert si un popas pentru cateva exercitii pe care le pot face fara probleme in aer liber.

Iti garantez ca nimic nu se compara cu sportul in aer liber. Fie si pentru 30 de minute, cat ar trebui sa-ti ia cele 3 exercitii de mai jos, 20 repetari a cate 3 serii fiecare 😀

Cate unul pentru fiecare grupa de muschi.

1. Picioare

exercitiu picioare

exercitiu picioare2

exercitiu picioare3

La final de repetare ramai in pozitia de mai sus cel putin 20 de secunde. Arde, nu-i asa?! 😀 Mai rezista putin, acum iti lucreaza cu adevarat musculatura.

2. Brate

flotari

flotari2

flotari3

Clasicele flotari sunt perfecte pentru tonifierea musculatorii bratelor, spatelui si pieptului. Ramai blocat pe pozitie intr-un easy plank la finalul fiecarei serii. Pana incep sa-ti tremure mainile. S-atunci mai adauga 10 secunde 😀

3. Abdomen

exercitiu_abdomen

exercitiu_abdomen2

exercitiu_abdomen3

Frumusetea exercitiilor in natura constau in faptul ca te poti ajuta de obsolut orice element din decor. Cum ar fi aceasta bara pe care am folosit-o pentru a complica un pic exercitiul meu pentru abdomen.

Spor & ne vedem in parc!

Citeste si: