Privire patrunzatoare, ochi de culoarea cerului, brunet, delicat, dar totusi hotarat. As mai gasi o puzderie de calitati, iar la final parca nu ar fi completa descrierea. Da, Vorbesc despre Alain Delon, acest sex-simbol al cinematografiei franceze si nu numai. Adevarat ca gusturile nu se discuta, insa nu ma pot abtine de la a-l adula pana la obsesie. (Sper ca prietenul meu sa nu citeasca asta!)

Revenind la el, la sarmul incontestabil pe care, inevitabil, l-au remarcat femei din intreaga lume, Alain este, deasupra tuturor aspectelor care-l fac cu totul special, un barbat … un barbat care a cunoscut succesul si care a stiut mai bine decat oricine cat de fermecator este.

alain delon

 

De aceea, de-a lungul vietii sale a avut patru relatii importante si nenumarate pasagere din care au rezultat patru copii, dintre care unul nelegitim. Cele patru Femei care i-au incantat asternuturile si care au stat langa Delon suficient timp cat sa fie o iubire si o relatie stabile, sunt Romy Schneider (sase ani de iubire patimasa, cum se intampla la 20 si putin ani), Nathalie Canovas (mariaj de 4 ani), Mireille Darc (relatie de 15 ani), Rosalia Van Breemen, un tanar manechin olandez, (alti 15 ani de mariaj).

Din punct de vedere profesional, frantuzul vicios (deseori apare cu tigara aprinsa, detaliu ce adauga un plus de mister in privirea sa) a avut primul succes in anul 1957, cu filmul “Quand la femme s’en mêle”. Mai tarziu va juca in 87 de filme, realizate in Europa si in S.U.A..

Dintre aceastea amintesc “Rocco e i suoi fratelli”, “Gattopardo”, “Tulipe Noire”, “Clan des Siciliens”, “Zorro”, iar lista poate continua pana la peste 100 de aparitii cinematografice. A avut nerv, nu gluma! Atatea femei, atatea filme … atat de cuceritor.

Lasand deoparte scurta biografie, Alain Delon este pe departe cel mai frumos barbat al acelor vremuri … al tuturor timpurilor. Spun asta clar si raspicat pentru ca imi permit (doar este blogul meu:)). Preferata mea, dintre frumusetile alaturi de care Alain si-a consumat pasiunea, este Romy Schneider (in costumul de baie alb).

Citeste si:

  • Bagajul de vacantaBagajul de vacanta Poate ca este putin cam tarziu sa vorbesc despre concediu intrucat multe dintre voi […]
  • CameoCameo Ca si in anii trecuti, in Zakynthos am ales Laganas, cea mai mare statiune, un fel de […]
  • Ne-am simtit tare bine impreuna!Ne-am simtit tare bine impreuna! Stiti cum se intampla sa ajungi seara franta de oboseala acasa, insa sa fii nevoita sa […]
  • De ce fugi, nu scapiDe ce fugi, nu scapi Bine, recunosc! Am exagerat putin in titlu. Imi place drama. Ce vreau sa spun, de fapt, […]