Poate pentru a compensa faptul ca nu am insistat cu dansul sportiv (a doua mare pasiune) la vremea copilariei, stiu clar ca, daca va fi sa am fata, primele cursuri vor fi de dans. De curand am fost la botezul fetitei unor prieteni dragi, care au reusit sa surprinda audienta cu trei perechi de dansatori … copii. Cu riscul de a fi un discurs telenovelistic, asemenea bucurie si admiratie nu am mai trait de ceva timp.

Simteam cumva ca traiesc emotiile lor, ca sunt chiar eu pe ringul de dans … eu, acum multi ani.

Talentati si totodata inocenti, pasionali, dar totusi copii, ei sunt Dragne Bogdan, Traistariu Raluca, Dragne Cristian (da, sunt frati si vor frange ceva inimi in viitor), Chisu Andra si inca doi gandacei, cei mai mici. Danseaza de ceva ani la clubul Artteam Dance, participa la multe competitii si s-au si obisnuit sa castige medalii. In plus ne incanta pe noi, oamenii mari, cand apar pe la vreo nunta, vreun botez.

Daca doriti sa va incante si pe voi, pot fi contactati la numarul de telefon 0724.686.024

dansatori evenimente

dansatori copii

dansatori copii

 

Citeste si:

  • DeliciosDelicios Atat de frumos este orasul cand ai sai locuitori, intr-o proportie covarsitoare, sunt […]
  • BadassBadass Outfitul asta ma duce cu gandul la John Travolta, in Grease, unul dintre filmele mele de […]
  • Wild childWild child Jeansi, tricou basic, alb, ochelari Ray Ban, sandale romane, cu talpa joasa si o […]
  • Back in business: RTW toamna-iarna 2011-2012Back in business: RTW toamna-iarna 2011-2012 Ce au mai creat marile case de moda pentru noi, muritoare de rand si mari devoratoare de […]