Dupa doua saptamani in care mi-ati ridicat moralul prin intermediul comentariilor voastre, a sosit vremea sa anunt castigatoarea premiului oferit de maestrul bijutier Xelindra.ro si de Pourelle.

Minunata bijuterie realizata cu cristale Swarovski merge la … Allyna80. Multumesc tuturor participantilor pentru atentia acordata si si pentru comentariile pertinente si de bun simt!

Pentru a intra in posesia premiului, am rugamintea, Allyna80, sa imi trimiti la adresa de mail banica.cristina(at)gmail.com datele tale de contact care sa cuprinda numele real, adresa unde sa fie livrat premiul si un numar de telefon.

Va multumesc inca o data tuturor, in special cititoarei mele care se ascunde sub nickname-ul Mjk: Ai fost in stransa competitie cu Allyna80.

O zi minunanta!

premiu pourelle

Citeste si:

  • Unde au fugit?Unde au fugit? Astazi m-am trezit cu un dor imens de mare. Nu stiu sa spun de ce, nici ce ma aduce […]
  • Un cotidian de bun-simtUn cotidian de bun-simt Recunosc! Imi place sa analizez oamenii. Felul in care privesc, in care se imbraca, ce […]
  • 5 Moves To Get The Perfect Butt5 Moves To Get The Perfect Butt I hope you didn't ate too much these days. Si daca ati facut-o, repejor incepem seria de […]
  • Casual snakeCasual snake Multa vreme am avut un sentiment aparte pentru imprimeul de sarpe. Inca il mai am. Desi […]