Cam acesta este adevarul. Pasiunea face diferenta intre mediocru si fabulos, fie ca este vorba despre un proiect, o relatie sau, de ce nu, o tinuta. Si cum vara ce o asteptam cu totii se anunta a fi, prin definitie, una pasionala, plina de exuberanta, aventura si dragoste, Meli Melo a lansat o noua colectie ce are ca subiect intocmai intensitatea trairilor, ocazie de care am profitat de a iesi din carapacea de mama si de a ma aventura cu Natalia in brate (fyi: nu sta in carucior, sistem de purtare si orice altceva 😀 ), la primul ei eveniment de gen.

Si bine-am facut. A fost atat de revigorant sa pasesc intr-un cadru plin de flori, voie buna si muuulte accesorii tocmai bune de luat acasa. Am uitat complet de vremea capricioasa si de gradele prea putin prietenoase, iar mandra mea s-a bucurat la randu-i de atata zumzaiala si culoare. Evident, nu am putut sta mult, nu am vrut sa o suprastimulez si sa o obosesc.

Ca tot vorbeam de cadru, bijuteriile si accesoriile Meli Melo s-au imbinat perfect cu maiestria artistilor florari prezenti, care ne-au creat pe loc buchete de flori in functie de ravasele trase la intrare. Un adevarat deliciu!

meli_melo_flori

La Passion, caci asa se numeste noua colectie, formeaza tabloul perfect pentru intampinarea sezonului cald. Colectia dedicata femeii pasionale, indragostita de frumos, cuprinde si o linie de piese vestimentare pentru primavara-vara, dar si incaltaminte de sezon, din piele, cu aplicatii realizate manual. Va spun sincer, pe mine m-au cucerit total si abia astept sa imi insusesc ceva incaltari realizate artizanal.

rochie_meli_melo

coliere_meli_melo

colier_meli_melo

 

Citeste si: