Lady Gaga: Sunt multe de spus. Nu neaparat de bine. Incepand de la misticismul, simbolistica oculta a papusii Illuminati, dupa cum a fost numita, pana la socurile produse in lumea fashion de outfiturile ei, din ce in ce mai … sa le zicem avangardiste.

Nu vreau sa tratez elementele francmasoneriei care par a se ascunde in toate mesajele cantaretei (gesturi, imagini, decoruri etc) pentru ca este un subiect mult prea complex. Las asta pe seama priceputilor in analiza religiilor, organizatiilor secrete oculte si a altor programe de control al mintii umane. Un lucru pare a fi clar: Lady Gaga este noul instrument de spalare a creierelor noastre!!! (Oare?)

In fine, ma opresc aici pentru a-mi inchide apetitul pentru dezbaterile simbolistice.

Revenind la Lady Gaga ca fashion icon, trebuie sa marturisesc ca outfiturile ei (de fiecare data atent studiate si elaborate) mi-au placut. Nu m-au deranjat sursele de inspiratie precum religia, desenele animate, vrajitoria s.a.m.d… Ba mai mult, m-am declarat fan al acestor tinute-soc. Este clar ca are in spate o echipa mai mult decat creativa (machiavelica, poate).

lady gaga
Ok! Trebuia sa iasa cumva in evidenta! I-a reusit, Lady Gaga fiind marea castigatoare la MTV VMA 2010. A luat cam tot ce era de luat. Poate ca asa a fost corect: nimeni nu mai este ca ea, are o imagine unica in showbizul mondial, muzica suna chiar bine, aparitiile ei fac deliciul mass-media si a publicului.

Marea mea dezamagire vine insa odata cu ideea nici macar macabra, doar scarboasa, de a poza pentru Vogue Hommes Japan intr-o  rochie din carne transata. Poate ca as fi putut sa trec si peste asta, insa gandul de a repeta povestea in cadrul festivitatilor MTV VMA 2010, mi s-a parut de-a dreptul oripilanta. Cel putin in primul caz lucrurile s-au desfasurat cu portile inchise, intr-un studio. Dar acum? Acum a ales sa socheze o lume intreaga incaltata si imbracata in carne macra! Bleaah! De data asta nu ii mai pot acorda circumstante atenuante.

Pacat ca a dat-o in bara dupa ce si-a facut intrarea magistrala ajutata de doi valeti sa compuna o imagine demna de Alexander McQueen (Lady Gaga a purtat o rochie teatrala semnata de copilul teribil al modei, la care a adaugat celebrele-i platforme din colectia primavara-vara 2010).

Citeste si:

  • Lana del ReyLana del Rey Am inceput noul an pe sound-ul Lanei del Ray, o revelatie a muzicii si a online-ului. Un […]
  • Cum a fost la Love Y. SaleCum a fost la Love Y. Sale Weekendul ce tocmai a trecut era planificata o noua sesiune de Love Yard Sale, pe Dianei […]
  • BacovianBacovian Verde crud, verde crud… Mugur alb, şi roz şi pur, Vis de-albastru şi azur, Te mai […]
  • espadrileOn my mind Un fel de espadrile. Cu sireturi. Piele. Colorate. Rasfirate. Trebuie sa-i am!