Dintotdeauna am fost o persoana matinala. Aproape in fiecare zi ma ridic din pat la 5:30, imi beau cafeaua si o iau la goana spre parc. Tineretului. Si pentru ca ati fost curiosi sa imi cunoasteti antrenamentul, ei bine, nu e nimic iesit din comun, ba chiar nici macar 10% din ce recomanda antrenorii de fitness pentru o remodelare totala.

So, o zi da, o zi ba, alerg in jurul lacului ca un iepure dupa morcov. 3 km. Ma intorc acasa, scot la inaintare banca de abdomene. Pentru ca nu am timp sa ma lungesc aiurea, ma multumesc cu 50 de abdomene, in 3 serii. Si cam atat. E adevarat ca ma simt putin frustrata. Au fost ani in care ma simteam muult mai bine in pielea mea, insa vara nu s-a terminat. Cu atat mai putin anul. Asa ca am revenit in forta dupa concediu, cu promisiuni marete: sa-mi aduc abdomenul macar la stadiul de acum un an.

Deadline: una bucata luna.

Pana atunci, va las in compania unei noi serii instantanee de vacanta @Porto Katsiki, Lefkas. Cu un abdomen la timpul imperfect.

porto katsiki

costum baie negru

blazer hippie

lefkada

Later edit: Evident ca un rol important il joaca alimentatia. Daaah! Insa eu niciodata nu m-am putut lauda ca am tinut un regim minune. Nu am fost capabila. Marele meu noroc este ca nu imi place mancarea ultra-gatita (tocanita, fasole cu ciolan & stuff), carnea. Mai ales prajita. Exceptie face pestele, de care ma bucur zilnic. In rest legume, fructe, fara bauturi carbogazoase. Le urasc.

Recunosc, din cand in cand mai savurez un Kinder Bueno. E prea bueno 😀

Citeste si: