Nu cred sa existe personaje feminine mai stylish si mai umane decat Carrie, Samantha, Charlotte si Miranda. Fiecare personalitate a fost atent creionata de-a lungul tuturor episoadelor si au continuat, in acelasi stil spectaculos, si in cazul SATC The Movie. Iar tinutele, vai! tinutele au venit sa sustina caracterul fiecarei femei-minune din aceasta comoara cinematografica.

Bravos Patricia Field! pentru outfiturile geniale, scandaloase si inocente pe care le-am putut adula de-a lungul tuturor sezoanelor. Nu cred ca mai este necesar sa spun ca am revazut de mii de ori aceleasi episoade, de fiecare data cu aceeasi placere, aceleasi rasete si aceleasi dezamagiri, odata cu cele patru portrete feminine.

Si, iarasi, nu cred ca trebuie sa mai mentionez faptul ca astept cu sufletul la gura Sex and the City 2. Apoi ca orice adevarata fashionista, am adulmecat presa in dorinta de a gasi detalii privind vestimentatia celor patru dive. Valorea comerciala a tuturor hainutelor? Circa 10 milioane de euro! Care va sa zica unele piese vestimentare costa mai mult decat o masina de lux, dar ce conteaza atunci cand rezultatul este mai mult decat fabulos?

Aparitiile JSP in film au fost marcate, se pare, de nu mai putin de 41 de tinute. Par example, avem un colier Solange Azagury-Partridge in valoare de 198.200 de dolari, ce accesorizeaza o rochia alba pe cat de simpla, pe atat de stylish, la care se adauga un clutch Chanel, la o suma “modica” de 1.500 euro. Geanta pink pe care o afiseaza cu nonsalanta Charlotte are un pret de “numai” 6.650 de dolari.

Lasand la o parte tarifele astronomice, cele patru simboluri feminine vor trai o experienta exotica pe taramurile Marocului. Desigur ca outfiturile lor se vor potrivi manusa cu locurile si cultura nisipurilor aurii. Unde mai pui ca ne vor tine cu sufletul la gura printr-un fir epic cu urcusuri si coborasuri?

Ca sa nu ma mai lungesc mult cu vorba, ne intalnim la premiera!

sex and the city2

 

Citeste si:

  • Am fost la SATC 2Am fost la SATC 2 Da, am ajuns in sfarsit la SATC 2. Asteptam de ceva vreme momentul asta, insa am zis sa […]
  • Idei matinaleIdei matinale Eu v-am zis ca arat de parca m-a calcat trenul. Pe fata. In rest sunt o minune! ... Oh […]
  • Stiu ce-ai facut asta-sambataStiu ce-ai facut asta-sambata Prima mea casa va fi la Gradina Icoanei. Clar! A doua, pe strada Lisabona, ori Paris, […]
  • Pe fugaPe fuga Dimineata asta a fost mult prea scurta: sa-mi spal parul, sa mi-l coafez, sa adaug ceva […]