Daca in urma cu ceva timp (nu mult) investeam mai mult in haine decat in produse de ingrijire si make-up ten, acum am devenit tot mai atenta la ceea ce pun pe fata. S-a intamplat in contextul in care nu mai am chiar 15 ani, iar ritmul nebun din ultimii ani si-au pus amprenta. Mai ales in jurul ochilor, in ceea ce numim cu totii cearcane. Iar ochii sunt punctule meu forte, nu pot sa nu le sar in ajutor.

Noroc cu anticearcanul cu iluminator din gama de make-up Douglas. Este senzational. Ilumineaza fata intr-un mod natural si confera privirii mai multa prospetime. Si stiti ca nu vorbesc prostii! Insa cel mai si cel mai indragostita sunt de asa numita Aquarelle Powder, un mix delicios de farduri care pot fi folosite in fel si chip: nuanta caramizie ca blush, cele mai deschise ca iluminator sau, de ce nu, fard pentru ochi.

Sa nu uit de rujul Color&Care, care este o combinatie senzationala intre culoare si hidratare. Inca nu m-am decis daca sa-l numesc balsam colorat sau ruj super hidratant 😀

Va zic, cele 3 produse magice au devenit armele mele mai putin secrete 😀 La final, adaug cativa stropi de Gucci Flora Gracious Tuberose. Fresh ca o dimineata de vara!

PS: Cei de la Douglas au mult mai mult de atat de oferit, gamele lor de produse s-au extins considerabil. De la cele de make-up, la parfumuri, tratamente SPA, creme si lotiouni bio.

 

Douglas FACE_LIGHTCONCEALER

LIPS_COLOUR&CARELIPSTICK_01_852860

Gucci-Flora-The-Garden-Gracious-Tuberose

 

 

Citeste si: