Astazi m-am trezit cu un dor imens de mare. Nu stiu sa spun de ce, nici ce ma aduce inapoi in timp. Stiu doar ca la prima ora am recapitulat pozele facute in Zakynthos. Probabil dorul nu era legat neaparat de mare, ci de ideea de libertate. Pentru ca valurile imi dau intotdeauna o senzatie de spirit liber. Pacat insa ca aceasta senzatie nu dureaza decat 2 saptamani. Pe an. 14 zile din 365, in cazurile fericite. Si totusi, proportia este tare trista.

Ceea ce imi aminteste ca nu ar fi rau sa avem vacanta toata vara. Cum se intampla in scoala. Ideea nu-mi apartine, nu am indraznit sa gandesc asa departe. M-a inspirat o prietena.

Chiar asa, unde au fugit cele 3 luni in care bateai mingea in spatele blocului sau alergai descult kilometri intregi la scaldat?! Si de cand ziua de vineri a devenit atat de siropoasa?

cameo

cameo

green

ochelari soare

costum baie koton

zakynthos cameoPort slip Marks&Spencer, sutien Koton, ochelari Paga Shop.

Citeste si:

  • FlashbackFlashback A trecut mai bine de o luna de cand m-am decis sa va arat ce port zi de zi, in fiecare […]
  • Din vremuri ceva mai insoriteDin vremuri ceva mai insorite Nu stiu daca voua vi se intampla, dar eu simt ca vara a trecut prea repede. Poate pentru […]
  • Oh, Nadal, oh Hilfiger!Oh, Nadal, oh Hilfiger! Good news! Soon, il vom vedea pe Rafael Nadal in Tommy Hilfiger Underwear:D ! Cum se s-a […]
  • Boho ChicBoho Chic Imi inunda sufletul bucuria gradelor de afara, insa ma gandesc cu groaza la cele care se […]