Ningea calm, cu fulgi mari. Imi beam ceaiul si ma uitam pe fereastra. Gandurile imi zburau dintr-o parte in alta, pana cand, m-am decis sa las leneveala pentru mai tarziu, sa pun pe mine noua haina, camel, inspirata din uniformele militare rusesti, si sa pregatesc cateva cadre desprinse din padurile inghetate ale Siberiei.

Epoletii, cele doua randuri de nasturi aurii, reusesc sa confere un aer rece, autoritar, intangibil (imaginati-va ca ati putea atinge un ofiter rus. N-ati putea!). Imi place insa ca prin intermediul croielii cloche, haina este indulcita.

Caciula, din acelasi film, completeaza outfitul. Cum ar zice unii, e cireasa de pe tort. Iar pe langa faptul ca o ador, tine si de cald.

Cizmele pastreaza aceeasi cromatica, iar leggingsii negri sparg monotonia unei tinute din cap pana in picioare camel. Cerceii, tot achizitie recenta, sunt pretiosi si confera o nota de feminitate, de aura regala tinutei.

russian inspiration

russian outfit


Citeste si:

  • Pregatiri de nuntaPregatiri de nunta De vineri dimineata am tot asteptat dimineata de sambata. Vineri seara deja bateam din […]
  • Teenage dreamTeenage dream Nu vreau sa socotesc anii care au trecut de cand am terminat liceul, este de-a dreptul […]
  • Cum mi-am petrecut sfarsitul veriiCum mi-am petrecut sfarsitul verii Ieri am avut ocazia sa ma bucur de ultimele clipe ale verii. M-am trezit destul de […]
  • DeliciosDelicios Atat de frumos este orasul cand ai sai locuitori, intr-o proportie covarsitoare, sunt […]
tagged in russian style