Cizmele de cauciuc: un produs indispensabil pentru a face fata mocirlei in care se scufunda Bucurestiul in fiecare primavara/toamna, un adevarat „must” in kit-ul de supravietuire in jungla urbana. Desi nu am fost foarte incantata de ideea unor astfel de incaltari, cum zice romanul: „Nevoia te invata!”.

Am pornit sambata dimineata in cautarea celor mai „rezonabile” cizme de cauciuc” (ce poate fi rezonabil la termenul „cauciuc?!). In jurul meu, o puzderie de doamne si domnisoare pornisera la drum in acelasi scop. In Unirii era adevarata bataie pe aceste indispensabile cizme. Pe orice strada, in orice magazinas, cafe bar sau mijloc de transport in comun era cel putin o purtatoare de cizme de cauciuc.

Asadar: originalitate – minus, estetica – in dubiu, caracter practic – o mare bila alba!

Cum o fashionista trebuie sa invete sa imbine utilul cu frumosul, m-am simtit cu adevarat norocoasa cand am vazut la Otter singura si ultima pereche de cizme de cauciuc numarul 35. (Trebuie sa fi fost un semn divin: „Ai grija de extremitati, doar nu stai foarte bine la capitolul circulatie periferica!”).

Simple -check! Lungi – check!, Pret – la reducere! Negre –  nu chiar, dar nici rosul burgund nu e prea rau.

cizme cauciuc

cizme cauciuc simple

cizme cauciuc otter

cizme cauciuc rosii

 

 

 

 

Citeste si:

  • Hello sunshineHello sunshine Sfarsitul saptamanii trecute a adus pentru noi, cei satuli de troiene, ger si viscol, o […]
  • Hanging outHanging out Nu stiu voi cum simtiti, insa eu, cand vad cum isi fac loc razele de soare printre […]
  • Pe scurtPe scurt Weekendul asta nu a fost productiv deloc. Am facut planuri multe, am concretizat ... mai […]
  • Marni for H&M: Geometrie si culoareMarni for H&M: Geometrie si culoare Data de 8 martie aduce pentru femeile si mamele fashioniste colectia capsula semnata […]