Spre deosebire de alte editii si de alte targuri, V for Vintage de weekendul trecut a fost cu adevarat impresionant. Lume multe, expozanti talentati, rochii pretioase, bijuterii de-ti taiau rasuflarea, de posete nu mai spun. Am ochit cateva in stilul anilor ’20, lucrate manual cu margelute si paiete. O isterie! Acum inteleg de ce toate ATM-urile de langa Sala Dalles aveau cate un client, respectiv o domnisoara retro stylish. Eu sunt pe tipologia veche, „banii la saltea” :).

Avand ca tema conceptul Dolce Vita, nu am putut face rabat (nici nu am vrut!) de la aceasta tematica si am pus repede o rochie de inspiratie retro, rosie, cu buline, ochelarii de soare in acelasi stil, platforme si o poseta tocmai potrivita pentru o tinuta estivala.

Revenind la targ, organizarea a fost excelenta, promovarea asemenea, multi, foarte multi expozanti, nenumarate lucruri frumoase. Mi-a fost foarte greu sa fiu economa, dar am fost insotita de „politia financiara”. Am reusit sa facem un compromis pentru o pereche de cercei superbi de la ItalianVintage si un colier Bijoux Cascio.

rochie rosie buline

ochelari soare retro

rochie buline

cercei vintage

dolce vita

rochie retro

v for vintage

colier vintage

Citeste si: