Nu mai stiu exact de cand ma simt atat de indragostita de articolele din piele camel. Cred ca dintotdeauna, dar mi-a luat cativa ani sa descopar. Iar acum, pasiunea e mai mare ca niciodata. Cu usurinta pot fi numita obsedata. As vrea sa sa incerc si o pereche de ghete negre sau chiar rosii, insa ochii mi se opresc doar la cele maro.

Nu zic, garderoba mea cunoaste si paltoane negre sau gri, ori ghete de inspiratie masculina negre (dar tot mai bine ar fi venit daca erau intr-o nuanta camel) sau pantofi negri stiletto (astia intr-adevar sunt mai sexy negri).

Unde vreau sa ajung este ca in ultimul timp mi-am cumparat doua perechi de cizme pe diferite tonuri de …(ghiciti ce culoare!), un palton (ati ghicit, camel), o haina de blana ecologica (da, ma tem ca tot maro), plus o geanta, o minunatie (cea din imagine), evident, tot maro. Aaa, si era sa uit de cadoul de la Mosu’, perechea de manusi…camel again.

Prietenele imi spun ca am innebunit, insa mie nimic nu imi pare mai stylish decat pielea colorata astfel. Cand mi-o trece obsesia asta, nu stiu, dar nici nu vreau argumente contra.

camel leather
camel leather2

 

 

 

Citeste si:

  • Intr-o zi de luniIntr-o zi de luni Aproape ca m-a asurzit linistea. Era luni dimineata. Eu si cativa rataciti. Fara urlete […]
  • Yard Sale. Sau ne vedem duminica!Yard Sale. Sau ne vedem duminica! Stiti care este cea mai mare temere a mea?! Ca o sa fiu, intr-o buna zi, nu departe de […]
  • BrancovenescBrancovenesc Weekendul meu a fost perfect. Sambata am iesit cu mama la plimbare, am baut o bere in […]
  • Despre piticiDespre pitici Un pitic atat de mic, facea baie-ntr-un ibric. La mine-n cap! Am pornit sambata de […]
tagged in camel, leather