Colgate-Total-PRO-Interdental-periuta-si-pasta-de-dinti Cu ceva timp in urma eram de-a dreptul obsedata de albirea dintilor. Tineam cu orice pret sa am parte de o interventie specializata. Norocul meu a fost ca am primit complimente la adresa danturii mele, care, nu este de-un alb a la Hollywood, insa are un aspect natural, sanatos.

De atunci mi-am luat gandul, mai ales ca ma speria faptul ca m-as putea molipsi cu o sensibilitate dentara. Nu de alta, dar chiar nu sunt familiarizata cu vizitele la dentist: am avut o singura carie in intreaga-mi existenta. Da, da, stiu ca imi recomandati in cor vizitele regulate, dar eu cu aceasta regula nu ma pot impaca.

Iar pentru a evita masinariile alea oribile care inconjoara scaunul pacientului, am avut grija sa am grija. De dinti si nu numai. Incerc sa mananc cat mai sanatos, fac sport ori de cate ori am ocazia si ma spal pe dinti de cel putin de 2 ori pe zi. Iar ori de cate ori apare cate un produs nou, curiozitatea ma indeamna sa-l incerc.

A fost si cazul noii game Colgate Total PRO•Interdental care se lauda cu o „formula unica ce contine milioane de micro-particule, care asigura o curatare eficienta in zonele greu accesibile, chiar si in spatiile interdentare”, am incheiat citatul. Intr-adevar, mi-am simtit dintii curati si alunecosi! 😀

Iar pentru devoratorii de concursuri, fiti pe faza daca ajungeti prin Carrefour, Cora, Real şi Auchan. Aproape o suta de produse electronice va aşteapta (un televizor smart 3D LED Samsung, 24 camere foto compact Nikon, 11 camere video Samsung, 10 telefoane mobile Asus, 5 casti Monster Beats Solo by Dr. Dre si 11 iPod-uri Shuffle).

Bafta!

Citeste si:

  • Casual snakeCasual snake Multa vreme am avut un sentiment aparte pentru imprimeul de sarpe. Inca il mai am. Desi […]
  • Spirit nomadSpirit nomad In adancul sufletului meu zace ametit de atata civilizatie, corporatism si reguli un […]
  • windsurfing vasilikiDetalii Peste 1.700 de fotografii, daca nu le pun la socoteala pe cele facute cu telefonul […]
  • Back in business: RTW toamna-iarna 2011-2012Back in business: RTW toamna-iarna 2011-2012 Ce au mai creat marile case de moda pentru noi, muritoare de rand si mari devoratoare de […]