Stiti cum se intampla sa ajungi seara franta de oboseala acasa, insa sa fii nevoita sa semnezi prezenta la o sindrofie, o petrecere? Ei bine, mie mi s-a intamplat nu doar o data sa fiu lipsita total de chef, dar mai ales lipsita de speranta ca voi reusi sa arat bine, dupa ce de-a lungul orelor la birou oboseala si-a spus cuvantul. Pe fata mea!

Ei bine, aseara am facut un experiment cu noua trusa de la Douglas, Like Nocibe. Sincer, nu am stiut de unde sa incep. Cum sa te decizi cand ai de ales intre 160 de farduri de pleope, 4 farduri de obraz si 8 gloss-uri?! Apoi m-am calmat si mi-am zis: „Bun, ce voi purta la acest fake party 😀 ?” Pentru ca tocmai ce traim luna Sarbatorilor de iarna, am mizat pe auriu, mai exact pe una dintre rochiile mele preferate, de la Koton. Este de un auriu discret, diafan si iti dezgoleste umerii intr-un fel incredibil de sexy.

Rochia ca rochia, dar machiajul! Aratam ca proaspat trezita dimineata. Adica nu chiar proaspat trezita, ci ca si cum mi-as fi baut cafeaua si as fi dat o tura de parc. Abia astept o noua ocazie sa ma joc cu pensulele. Costul e derizoriu, doar 129 lei pentru atatea, dar posibilitatile de makeup sunt nebanuite.

Si pentru ca nu am mers cu nebunia intr-atat incat sa ma infatisez la o petrecere neanuntata, m-am hotarat sa petrec alaturi de bradul meu, de asemenea imbracat in tonuri subtile de auriu si argintiu. Ne-am simtit tare bine impreuna! Dupa cateva pahare de vin 😀

party makeup

machiaj craciun

douglas nocibe

rochie koton

machiaj douglas

trusa nocibe

christmas beauty

Citeste si: