Duminica trecuta, contrar tuturor asteptarilor, am fost obedienta. Asta pentru ca am avut de-a face cu un expert in ale make-up-ului, iar eu nici macar nu folosesc fond de ten. Nici CC, BB cream sau cum s-or mai numi. Deci am fost nevoita sa-mi tin gura. Ba chiar am fost mustrata. Trebuie sa-mi protejez tenul! Asa ca nu faceti ca mine 😀 Nici macar eu nu o sa mai fac ca mine. Am pe lista un CC cream, trebuie doar sa gasesc una buna.

Revenind la oile noastre, adica la mine si la povestea mea, eu si Nancy am pornit de la rochie. Minunata, sublima, cu trandafiri in nuantele fructelor de padure. De la Zara, cum altfel?! Genul de outfit pe care il porti la cumetrii (nunti, botezuri si alte petreceri cu sau fara sarmale). Pentru ca sunt a naibii de norocoasa cu ochii mei verzi, am folosit tonuri de maro, roz si mov. Intr-un joc de umbre perfect.

Va spun, niciodata nu am avut o parere atat de buna despre mine, Nancy ar trebui sa ma viziteze mai des. De fapt, chiar o s-o faca. Pentru ca pregatim o serie de astfel de povesti cu farduri, corectoare, iluminatoare, fond de ten, mascara, rujuri, creioane, pensule si alte trebuincioase.

Mai jos, vedeti cum m-am transformat dintr-o broasca intr-o femme fatale. Fara ca nimeni sa ma pupe 😀

stau cuminte

making-of

machiaj eveniment

trusa machiaj

pam pam

machiaj profesional

gata de sindrofie

rochie zara trandafiri

that dress

makeup eveniment

Citeste si:

  • ArgostoliArgostoli Nu cred ca m-am atasat mai mult de un oras cum s-a intamplat cu Argostoli. Situat […]
  • Viata de artist, cu moderatie, va rogViata de artist, cu moderatie, va rog Dintotdeauna am crezut ca o sa sfarsesc avand viata de artist. Nu, nu am crezut, am vrut […]
  • AMR 1 lunaAMR 1 luna Oficial, am intrat in linie dreapta pana la vacanta 😀 Mai e doar o luna, iar asta nu […]
  • 2014, pe scurt2014, pe scurt Prinsa in valtoarea pregatirilor pentru masa de Revelion nu am avut timp sa zabovesc […]