Ca sa vedeti si voi ca nimic nu este intamplator, chiar de Buna Vestire am primit acasa un colet surpriza. Habar n-aveam despre ce este vorba, totul a fost imbracat in mister de oamenii de la People PR Agency. Cand, ce sa vezi, un voucher cadou de la Zara si posibilitatea de a face ceva achizitii in exclusivitate, inainte de lansarea oficiala a magazinului online. Iar voi stiti ca nimic nu fericeste mai mult o femeie decat shoppingul 😀

Acestea fiind zise, am intors site-ul pe toate partile. M-am gandit si m-am razgandit, wishlist-ul meu era mult prea bogat. De fapt, recunosc, le voiam pe toate! In cele din urma am decis sa imi iau o pereche de sandale de vis (doh! normal ca nu m-am putut abtine, desi am un numar impresionant de incaltari frumos depozitate in mobila din sufragerie:D ) si un caftan absolut minunat, care ma face sa-mi doresc sa ajung cat mai repede in Lefkada.

zara

Asadar, pana imi vin minunatiile, va anunt ca incepand de maine, fashionistele din intreaga tara pot da iama pe Zara pentru a isi pune la punct cele mai tari outfituri.

zara_online

Bine de stiut:

• Livrarile sunt gratuite daca se opteaza pentru ridicarea comenzii de la un magazin Zara (chiar poti salva in contul tau magazinele favorite, pentru a facilita o viitoare livrare)

• Articolele pot fi returnate gratuit, indiferent de optiunea de livrare

• Toate produsele sunt oferite online la acelasi pret ca in magazinele fizice Zara

• Platile vor putea fi efectuate cu cardurile bancare Visa si MasterCard.

• Cel mai si cel mai important pentru orice fashioniste care are chef de shopping in drum spre birou, Zara a dezvoltat si aplicatii specifice pentru toate sistemele de operare (iOS, Android, Windows 8, Windows Phone si Blackberry 10).

Lasand putin modestia intr-un sertar, am ceva experienta in comertul electronic (am si un job real pe langa maimutaritul in fata fotografului) si declar cu mana pe inima ca experienta de shopping a fost una intuitiva, pasii, coerenti, toate informatiile ce m-ar putea interesa fiind meticulos organizate in contul meu.

Nu este rocket science, dar este intotdeauna placut sa vezi in ce stadiu se afla comanda, sa te poti abona la newsletter in functia de aria de interes, sa poti planifica o returnare fie la magazin, fie la domiciliu, toate astea si chiar mai mult, din contul tau. Una peste alta, mi se pare foarte transparent site-ul.

In ceea ce priveste teama de a nu ti se potrivi rochia comandata sau pantofii, din experienta, pot sa spun ca XS-ul intotdeauna a fost XS, iar 36-ele, 36.

Asadar, ladies, maine, la atac!

Citeste si: