Louboutin! Cred ca am spus suficient pentru a se deschide un adevarat rai al pantofilor. Iar portile raiului sunt evident alcatuite din tocuri cui cu talpa rosie, semnatura marelui Creator.

Numele celebrului designer naste fiori in randul tuturor fashionistelor din intreaga lume, pana si Hollywoodul facand exces de aceste incaltari stiletto fabuloase. Personajul numarul unu de pe podiumul “Uber Stylish”, Carrie Bradshaw, a fost promoterul principal al pantofilor Louboutin, iar pentru mine este suficient pentru a mi-i dori cu putina disperare (recunosc).

Din pacate, acesti pantofi fetis au si preturi pe masura, dar asta nu ma impiedica sa visez ca intr-o zi-miracol o asemenea pereche va sta pe un piedestal fix in livingul de primire a musafirilor.

Exceptionala talpa rosie a luat nastere, ca orice alta inventie benefica umanitatii, dintr-o intamplare. In 1992, Louboutin a considerat ca lipseste ceva colectiei sale si a luat oja sotiei pentru a desavarsi acele opere de arta care, intre noi fie vorba, oricum aratau exceptional.

Pentru aceasta semnatura a luptat din greu, judecandu-se chiar cu Miu Miu si cu neinfricata Donatella Versace. Dupa ce a avut castig de cauza, casa de moda Versace a fost fortata s se limiteze la nuante de galben si de bleu pentru talpa.

Acestea fiind zise, va las sa admirati in tacere cateva din irealele exemplare Christian Louboutin.

 

louboutin shoes

 

Citeste si: