Daca vineri a fost incredibil de cald, iar soarele si-a facut datoria, de ce n-ar fi fost si sambata? Mi s-a parut firesc sa fie. Doar aveam planuita o sedinta foto cu cea mai recenta si inedita achizitie: o rochie gri, lunga, asimetrica cu …gluga. It was love at first sight. Vineri seara am cumparat-o, motiv pentru care m-am dus spre casa intr-un picior, cu o fata senin(l)a si un zambet de alienat.

Sambata dimineata. 8:30. Ceata. Eh, pana la pranz este timp sa se ridice ceata. N-a fost sa fie! Totusi, accuweather arata 22 grade. Mi-am zis: bun, deci nu e soare, dar e cald. De ce sa ne mai incurcam in dresuri. Si-asa nu le suport. Cizmele ar trebui sa fie suficiente. Cizmele si desuurile-mi minuscule. Pusa pe treaba, am iesit din casa. Am facut cativa pasi, n-a fost rau. Am mai facut cativa. Mi-a incremenit si ultima celula. Acum, doar nu era sa ma intorc din drum! Ma-ncalzesc din mers.

Ce vreau sa spun este ca am paralizat de frig. Eu, apreciata de cunoscuti ca fiind nebuna aia care deschide geamul in plin crivat si sta in tricou in mijlocul lui ianuarie. Cred, totusi, ca m-au ajuns blestemele 😀 Dar n-au fost asa eficiente, pentru ca, in ciuda frigului si hainelor prea putin acoperitoare, au iesit cele mai faine poze. Si sunt muuuulte.

Enjoy!

rochie maxi gri

rochie gri

rochie bumbac gri

la portita

rochie gluga

rochie cu gluga

dancing

foisor

jacheta-blugi1

cu gluga

nu stiu ce asteptam

gluga

motanul felix

geanta piele

cu gluga pe cap

o matza

Iar cand vremea ti-e potrivnica, nu-ti ramane decat sa speri ca va iesi bine. Iar asta in mod clar nu va fi meritul tau, ci al omului de langa tine.

Multumiri & Copyright: Oana Afloarei

Citeste si: