A trecut ceva vreme de cand nu am mai dat pe aici. Being a mom imi ocupa toata ziua. Si noaptea. Iar in momentele de respiro, prea putine, ce-i drept, am inceput sa fac research pe tema handmade-ului, dupa ce am dat din pura intamplare de Miriam Celeste Accesories. Stiti cum imi place sa creez outfituri matchy-matchy cu Natalia?! Asa ca, pentru urmatoarele evenimente ce se anunta, mi-am pus in cap sa caut seturi mama-fiica, pentru tinutele noastre.

Si le-am gasit! Sunt minunate, va zic! Si nu au rolul de a scoate in evidenta doar rochiile pentru ocazii speciale. Ci si tricourile largi, basic, sau camasile oversized uni, combinate cu jeansi sau chiar leggings. Realizate cu migala, de maini talentate, braurile si accesoriile pentru par purtate de mine si Natalia vor face sigur figura buna, indiferent de stilul abordat sau de ocazia purtarii lor.

Delicate, in culori pastel-pudrate, fac casa buna atat in sezonul rece, aducand un pic de stralucire eternelor cardigane sau pulovere, dar mai ales pe timpul verii, cand se anunta atatea petreceri in aer liber.

Iata alte minunatii pe care am pus ochii. Sa le port. Sau sa le daruiesc celor dragi.

Iar pe pagina de Facebook Miriam Celeste Accesories va asteapta si mai multe accesporii handmade. Faceti-le o vizita! Cu siguranta veti gasi solutiile salvatoare pentru orice ocazie.

Citeste si: