Nu e greu sa-ti dai seama ca universul meu se invarte in jurul obsesiilor. Periodic ma pricopsesc cu noi si noi gaselnite, noi si noi chestii de cumparat. Si de fiecare data stiu exact ce vreau. De exemplu, in  prezent visez la o rochie galbena, lunga, vaporoasa, perfecta pentru zilele de vara.

Mult timp mi-am imaginat ia perfecta. Da, este vorba de celebra blouse roumaine si tare ma bucur sa vad cum portul popular romanesc inspira designeri precum frumuselul Tom Ford. Ca tot veni vorba de Tom Ford, ia creata de designer si purtata de Adele pentru Vogue m-a inspirat pe mine in alegerea facuta.

Am cautat luni de-a randul. Nu as fi vrut nici sa dau o avere. Am cotrobait prin magazinele din Centrul Vechi, magazinul Victoria, Obor, targurile traditionale, Muzeul Satului. Minunea a venit de la Muzeul Taranului Roman. Nu pot sa va explic cata bucurie am simtit cand am intrat si, cat am vazut cu ochii, erau numai ii. Intrasem in transa!

Dupa 10 minute de cercetat am vazut-O! Eram in asemenea hal de entuziasmata incat m-a apucat panica, am strans-o bine in mana de frica sa nu carecumva sa mi-o sustraga o alta nebuna 🙂  Stiam ca este ceea ce-am cautat: broderie neagra, deosebit lucrata, marimea potrivita, croiala perfecta. Pentru asemenea clipe de fericire pretul a fost derizoriu: 190 lei.

bluza brodata

ie muzeul taranului
ie romaneasca

pantofi negri piele

esarfa blugi zara

jacheta piele zara

 

Copyright: Oana Afloarei

Citeste si:

  • 2014, pe scurt2014, pe scurt Prinsa in valtoarea pregatirilor pentru masa de Revelion nu am avut timp sa zabovesc […]
  • Pe rosu nu aveamPe rosu nu aveam Suparata ca am ratat maratonul de sambata (nu stiu daca v-am spus si daca da, va mai […]
  • Made in RoMade in Ro Nu vreau sa va/imi reamintesc cat detest ziua de luni. Noroc ca pe inserat, cand […]
  • FluidFluid Cele mai bune achizitii au avut loc atunci cand m-am asteptat mai putin. Un exemplu este […]