Sa va povestesc despre micile mele tabieturi (umbla vorba-n targ ca-s burdusita de obiceiuri de om batran). De exemplu, dimineata, imi place sa imi beau cafeaua in fata laptopului, sa casc ochii pe site-uri si pagini de Facebook de inalta cultura filosofica, precum Vogue si ELLE. Este momentul meu. Nimeni si nimic imi poate sta in cale.

Pana intr-o dimineata fatidica de luni cand, stupoare, panica, soc si groaza, nu aveam net. M-a blocat. Nu stiam incotro sa o iau. Ziua mea, ba nu, intreaga saptamana parea compromisa! In timp ce umblam de colo-colo prin casa, cu latte-ul intr-o mana,  vociferand de mama-focului, am realizat: intrasem in sevraj! Nu aveam net si actionam ca un drogat.

In una din turele de du-te-vino, am remarcat, intr-un colt, vechile mele iubiri. Zaceau acolo, puse una peste alta, legate fedeles. Praf nu era pe ele ca doar stiti ca ma excita mirosul de Pronto. Erau ele, revistele adevarate, alea pe care le rasfoiesti musai cu degetul inmuiat in saliva (Stiu, scarbos!). Brusc dimineata mea a devenit mai buna. Am redescoperit cititul din scoarta-n scoarta, including preturile si notele de subsol 😀

Si tare bine-a fost!

palarie burgundy

cismigiu

autumnal

toamna

boho

fusta hippie

outfit hippie

de toamna

ghete bershka

Port ghete Berhka, fusta vintage, bluza Stradivarius, palarie Pimkie.

Citeste si: