Am auzit pareri conform carora salopeta nu te duce cu gandul decat la halele imense de muncitori. Gresit! De trei ori gresit!

Ce poate fi mai stylish decat un jumpsuit (denumirea aristocrata) intr-un ton nude reliefat de faldurile pe care un material “greu” le creeaza odata ce se supune legii gravitatiei? Ce poate fi mai retro decat o salopeta rosie cu buline, evident, scurta, cu bretele din cele groase, alaturi de o pereche de sandale cu platforma, o curea subtire, alba in talie si o palarie cu boruri largi?

Ce poate fi mai afro sau, daca vreti, mai safari decat un combinezon pamantiu, cu buzunare aplicate (nu de alta, dar ai nevoie de ele prin expeditia ta in Kenya) care merge mana-n mana cu o pereche de sandale cu talpa joasa, romane? Ce poate fi mai careless decat una bucata jumpsuit scurt, fara bretele, usor de parca ai pluti deasupra nisipului aramiu? Ce poate fi mai exotic decat o salopeta lungaaaa, cu imprimeuri florale din cele mai indraznete? Ce mai pui pe langa… nu prea mai conteaza!

 

Veleitatile acestei piese vestimentare de a te transpune in orice personaj doresti reprezinta motivul pentru care imi voi mai cumpara o salopeta …asa, de amorul modei. Gratia, rafinamentul, caracterul exquisite, nota aceea de intangibilitate ti-o poate da numai un jumpsuit, evident, de cea mai buna calitate si croiala. Unde mai pui ca marile case de moda au reinventat salopeta destinata initial pilotilor de automobile, sportivilor , incepand din anii ’70-’80, pana in secolul XXI?

Nu cred ca mai este nevoie sa mentionez nume precum Kate Moss, Rihanna, Beyonce sau Katy Perry, pentru a te convinge ca orice adevarata fashion addicted are nevoie musai de banala salopeta a muncitorilor din uzine (ma rog, o varianta ceva mai studiata).

 

salopete modele

Citeste si:

  • AcasaAcasa Personal, sunt foarte legata de familie, iar orice detaliu care imi aminteste de […]
  • Here comes the sun!Here comes the sun! Daca oamenii sunt in general meteodependenti, ei bine, depedenta mea este de-a dreptul […]
  • NormcoreNormcore Sambata seara. Eram insetata si aveam o pofta nebuna de bere. Ca tot eram in Centru, […]
  • Ce fac cand nu fac nimicCe fac cand nu fac nimic Inspiratia mea a ramas in vacanta. 30% in Zakynthos, restul in Lefkada. Ca orice femeie […]