Printre tinutele mele preferate se afla jeansul din cap pana-n picioare. Ma rog, in acest caz, nu chiar pana-n picioare 🙂 Recunosc ca m-a inspirat tipa din Californication, care are un stil usor country, usor hippie. Cureaua, un obiect iarasi drag, o sa mai aveti ocazia sa o vedeti, in special, cu blugi. Ador catarama aurie, masiva.

Apoi, aceste sandele din piele reprezinta o optiune din ce in ce mai populara, datorita platformei. Ca accesorii am ales inelul din argint cu scoica, suvenir din Zakynthos, bratara de piele, tot suvenir de vacanta, ceasul meu preferat, rusesc, colierul primit de Craciun si ochelarii de soare aviator de la Ray Ban.

Una peste alta, este 1 MAI, iar jeansul era indeosebi folosit de muncitori, sub forma de salopeta. Sa nu ziceti ca nu am celebrat!

 

PS: New haircut!

Citeste si:

  • Viata de artist, cu moderatie, va rogViata de artist, cu moderatie, va rog Dintotdeauna am crezut ca o sa sfarsesc avand viata de artist. Nu, nu am crezut, am vrut […]
  • Tabieturi, dependente si obsesiiTabieturi, dependente si obsesii Am obsevat ca pe masura ce trec anii ma pricopsesc cu tot mai multe tabieturi, depedente […]
  • JunkJunk Cand scoti junkurile din viata ta si se intampla sa revii, fie si pentru o zi, la final […]
  • BrancovenescBrancovenesc Weekendul meu a fost perfect. Sambata am iesit cu mama la plimbare, am baut o bere in […]