Niciodata nu mi-a fost dor de vara inca din decembrie. Ceva se intampla cu mine. Sa nu-mi spuneti ca imbatranesc! Ieri am fost val numai la gandul ca este soare afara. Tocmai de aceea am facut ce fac in zilele de vara. Am mers fara tinta prin Bucuresti, admirand casele vechi de pe Dionosie Lupu, Gradina Icoanei, Arthur Verona si multi altii. Observati cum devin nostalgica? iar nostalgia este asociata cu batranetea, pardon, intelepciunea!

Cum la final de an, ca orice om de rand, incerc sa fac un scurt rezumat al realizarilor din  anul ce se pregateste sa zboare, cred ca am avut cel mai bun an. Nu de la inceput. De prin august, cand am petrecut un concediu de vis cu ai mei. Oricat de lacrimogen ar suna, nimic nu ma face mai fericita decat fericirea parintilor mei. A continuat cu noua casa si noul job. Am fost cam norocoasa anul asta ! Intr-un mod egoist, ar face bine 2014 sa fie cel putin la fel tare ca 2013. Ca 2012 a fost de cacat!

Dor mi-a fost sa scriu; ca de pozat, nu a fost nimic premeditat. Promit insa (dada, cu totii promitem cate-n luna si in stele la final de an!) ca voi reveni cu mai multe forta si mai multe outfituri. Nu de alta, dar de stat degeaba nu am stat. O spun bonurile fiscale din portmoneu :D, pe care tot incerc sa le ascund de omu’ care ma suporta.

Ah, si sa stiti ca fac cea mai buna ciorba ever! Si cele mai bune penne quattro formaggi! Pare-se ca nu e asa de speriat rolul de gospodina. Mai mult, cred ca-mi cam place 😀

haina neagra

haina military

haina army

haina lana iarna

all black outfit

bluza neagra

o gospodina

 

Tre’ sa fug! Imi da mancarea-n foc! Apoi, bagajeleeee! Si paaartieeee!

Citeste si: