Un lucru pe care l-am tot auzit in perioada cand eram gravida este faptul ca iti vei aminti cu nostalgie de acele momente. Wrooong! Nu-mi este dor deloc sa ma simt precum un balon si nici sa ma simt epuizata dupa 3 trepte urcate. Nici de diminetile in care ramaneam blocata in rochiile ce obisnuiam sa le port. Nici de picioarele umflate si nici de teama ca o sa raman cu vergeturi. Adevarat este ca singurul lucru pe care as vrea sa il mai simt sunt piciorusele si manutele Nataliei care imi dadeau ghionturi mai tot timpul.

Ca tot veni vorba de sarcina, am facut ce fac toate femeile (banuiesc) cu supradoza de hormoni: cumparaturi. Cumparaturi de haine pentru silueta mea de dinainte de sarcina, cand cambratul era cambrat, iar curelele purtate pe talie nu-mi puneau probleme. Si am cumparat, si am tot cumparat haine pe care nu puteam sa le port, doar-doar oi reveni ca prin minune la cele 48 de kile. Am revenit. Si degeaba! Caci nu pot purta decat haine optimizate pentru alaptat (mamele stiu exact la ce ma refer).

Si uite asa zac in sifonier rochii-rochite cu eticheta. Cum este cazul si acestei rochii rozzzzzz, pe care am comandat-o de la birou, intr-o criza de nervi, dupa ce mi-am descheiat slitul la blugi, pana la capat :))

rochie_h_m

rochie_spate_gol

rochie_roz_lunga

rochie_bretele_fucsia

rochie_lunga_h_m

Port rochie H&M, poseta Zara, esarfa din vremurile copilariei & sandale piele, made in Ro.

Citeste si: