De vineri dimineata am tot asteptat dimineata de sambata. Vineri seara deja bateam din pinteni cum ca vreau sa ies cu bicla. Nu stiu exact cu cine ma certam, pentru ca nimeni nu ma contrazicea. Un lucru era clar: eram de-o vehementa iesita din comun. Planul era facut: trezit dimineata, baut cafeaua si pe cai! Planuiam ceva senzatii tari.

Si le-am avut!

Dupa doua ture de parc, am gandit ca este momentul sa ma indrept spre casa. Pe inserat urma sa ma duc la o nunta, deci trebuia sa ma pregatesc. Nici nu am apucat bine sa gandesc asta si, in timp ce pedalam de zor pe ceva piatra cubica (era panta), in incercarea-mi eroica de a ma strecura printre un nene si bordura, am pierdut controlul iar in secunda doi eram placinta, la pamant. Este uimitor cat de rapid poti fi in picaj :D. A fost ceva spectacol, lumea se uita la mine cu mila: „saracutza!”. Saracuta pe naiba, „fraiera” vreti sa spuneti!

M-am ridicat, mi-am admirat piciorul. Am inceput sa rad. Gata, acum sunt pregatita pentru nunta!

rochie matase galbena

rochie lunga

rochie nunta funda

funda albastra matase

rochie lunga matase

manichiura grafitti

rochie galben pai

rochie galbena albastra

cercei vintage albastri

rochie nunta

rochie silk

sandale musette

Perfect asortate cu echimoza + zdreliturile aferente: rochie matase galbena, esarfa matase albastra, sandale piele Musette, cercei vintage

Citeste si: