rhea costa bridalissimaJudecand dupa creatiile diafane, incredibil de feminine (atributele oricei mirese cu staif), a fost o simpla chestiune de timp pana cand Rhea Costa si-a anuntat colectia dedicata mireselor.

Bridalissima inseamna piese si accesorii speciale, pentru mirese care vor sa isi transforme tinuta din ziua cea mare intr-una unica.

Dupa cum este anuntata colectia, rochiile de mireasa Rhea Costa sunt sofisticate si in acelasi timp practice, acestea putand fi purtate si cu alte ocazii.

Astfel, designerul roman cunoscut pentru colaborarea stransa cu Malvina Cervenschi, rezvolva una din principalele „tristeti” ale mireselor, aceea de a nu mai putea purta rochia de mireasa dupa nunta.

Colectia va fi prezentata Miercuri, 11 ianuarie 2011, incepand cu ora 17:30, Sala Constanta, Marriott Bucharest Grand Hotel.

Citeste si:

  • Banana BeachBanana Beach Dada, asa se cheama! Banana Beach. Lesne de inteles ca este plaja mea preferata din […]
  • Marilyn si mareaMarilyn si marea Pentru toate acelea dintre noi care acum viseaza sa se teleporteze la malul marii, sa […]
  • Raiul pantofilor s-a deschis in LondraRaiul pantofilor s-a deschis in Londra Fresh and hot news!!! Tocmai ce am citit pe CNN ca in Londra gasim cel mai mare spatiu […]
  • Winter dreamWinter dream Nu stiu voi cum sunteti, dar pentru mine a picat la fix zapada asta. Desi mai ieri ma […]