Nu am intentionat nicio secunda ca aceasta postare sa fie una trista, insa viata te surprinde la fiecare pas. Cateodata in mod placut. Iar cateodata nu-ti doresti decat sa dormi mult, atat de mult incat sa ti se stearga din memorie gandurile care iti fac rau.

Aseara pe cand ma bucuram de o mana de lalele galbene, m-a sunat mama sa-mi spuna ca bunicul este foarte grav bolnav. Nu mai e cale de intoarcere. Intr-un fel, cu totii am stiut ca asta urmeaza, cunoscandu-i stilul de viata, pasiunea pentru tuica si depresia in care a cazut dupa moartea bunicii.

Dar asta nu-ti ofera nicio garantie ca o treci mai usor peste. De fapt, in fata unei astfel de realitati nu esti niciodata pregatit. Cateodata, nu vreau decat sa fiu mica si sa-i am pe toti 4 bunicii aproape. Ei mi-au facut copilaria de vis.

Iar pe tataia Goica, caci asa l-am stiut, mereu l-am admirat pentru faptul ca din toata familia a fost singurul care a ajuns la Bucuresti. A lucrat in Bucuresti. Si are un simt al umorului macabru si totodata inteligent. Si se ironizeaza reciproc de fiecare data cand se intalneste cu tatal meu. Au o relatie ciudata tata-fiu, insa se iubesc nespus. Iar eu nu vreau nici ca bunicul sa sufere si cu atat mai putin tatal meu.

Vreau doar sa-i vad pe amandoi in curte, la tara, luandu-se peste picior:

„Hai mah sa-ti arat eu ce inseamna tuica buna. Nu posirca ca aia de-ai facut-o tu!”

fusta neagra impreimeu cruci

fusta neagra imprimeu

religious girl

black skirt

camasa alba

crucifix

fusta scurta

camasa broderie

Citeste si:

  • AMR 1 lunaAMR 1 luna Oficial, am intrat in linie dreapta pana la vacanta 😀 Mai e doar o luna, iar asta nu […]
  • S-o ardem officeS-o ardem office De la idee la rezultat e cale lunga. Astazi am simtit ca trebuie sa ma imbrac office. […]
  • D-ale lu’ Mitica, justitiarulD-ale lu’ Mitica, justitiarul Am un simt extraordinar al dreptatii. Poate d-aia am decis sa ma fac avocat cand ma fac […]
  • Boho ChicBoho Chic Imi inunda sufletul bucuria gradelor de afara, insa ma gandesc cu groaza la cele care se […]