Sa va spun drept, nu am fost adepta cremelor anticelulitice. Mi se pareau praf in ochi aruncat de departamentele ingenioase de marketing, care speculau vulnerabilitatile clasei feminine. Pana mai ieri.

Pentru a ma mentine in forma, faceam sport ca o capiata si mancam exagerat de sanatos. Nu carne (doar peste), nu dulciuri. Pana mai ieri.

Somnul era somn, relaxarea era relaxare, iar eu aveam tot timpul din lume. Pana mai ieri.

Acum imi dau seama ca am nevoie de intariri, nu mai dispun aceeasi energie. Long story short, circumstantele s-au schimbat dramatic, iar noile vremuri cer solutii noi. Asa ca mi-am calcat pe inima si am incercat Kitul anticelulitic de la Bema, produs certificat bio. Doar nu credeati ca ma arunc la produsele mass-market, pline de chimicale?!

Programul are loc in 2 etape, intensiv si de intretinere, pe parcursul a doua saptamani. Deci trebuia sa fiu riguroasa si sa ma tin de treaba, lucru care m-a speriat un pic, recunosc. Insa miza este mare, anul acesta plec in concediu. Destul am suspinat anul trecut.

Revenind, kitul contine 2 lotiuni si fiole cu ser, plus 2 perechi de pantaloni din plastic, pe care este musai sa ii porti cel putin 30 minute in ziua intensiva. Sa va spun drept, acesta este singurul minus pe care l-am gasit, alaturi de consecventa programului. In ultimul an, singura consecventa pe care o stiu are legatura cu programul de nani si papa al Nataliei.

Dar pana la urma m-am tinut de treaba ca doar nu ieri am invatat ca rezultatele se vad in timp, cu disciplina la purtator. So, chiar de mi-a miorlait de somn copilul, mi-am acordat minutele necesare aplicarii kitului. Macar atat merit si eu! 😀

Iar rezultatele nu au intarziat sa apara! Pielea din zona coapselor si a posteriorului este iar ferma, elastica, dupa cum o pot confirma si instantaneele facute in dormitor, cu mandra ascunsa in spatele meu 😀 Adevarat ca la miscare nu am renuntat si tot ma straduiesc sa revin la alimentatia de dinainte de bebe. Ceea ce va recomand si voua 😀

PS: Gasiti Kitul minune pe Bioherb.ro. Eu am mai pus ochii si pe gama bio de makeup 😀

bema anticelulitic kit

 

Citeste si: