Au trecut cateva momente bune de cand tot incerc sa-mi caut inspiratia. M-am indreptat spre fereastra: Nimic! Am mai facut cativa pasi, iarasi nimic.

Am revenit la PC, am tastat repede youtube, in speranta ca voi gasi o melodie, acea melodie, acele sunete care sa-mi ofere suflul creatiei. Zis si facut! Mi-a venit in minte Patrick Swayze. Am vrut sa mi-l aduc aminte asa cum era: energic, frumos, talentat, de nestavilit. Iar piesa care se muleaza perfect pe aceasta descriere este Time of my Life, din „Dirty Dancing”. O capodopera cinematografica, un barbat-miracol, scene de dans inocente si deopotriva provocatoare.

Trecem, in sfarsit la scopul acestui post, acela de a anunta un concurs (atentie fetelor), primul concurs din seria Pourelle.ro, care va pune la bataie o bijuterie Swarovski oferita deXelindra.ro.

concurs pourelle

Ce trebuie sa faceti? Nimic mai simplu! Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti abonate la newsletterul Pourelle.ro, va astept pe paginile acestui loc denumit sugestiv “La rue de la mode” pentru a va da cu parerea in legatura cu subiectele abordate. Cele mai creative si mai “insistente” comentarii vor fi premiate (adica domnisoara din spatele nickname-ului) fix la doua saptamani din data de astazi.

Cateva cuvinte despreXelindra.ro … nu ma pot limita la cateva cuvinte. Incep prin a spune ca am recomandat aceste minunate opere de arta tuturor prietenelor. Insa inainte de a da sfara in tara, mi-am intregit cutia de bijuterii cu cercei, pandantive si perle marca Xelindra. Iar pe lista mea figureaza inca alte cateva exemplare.

Asa ca da-i drumul si comenteaza! Cu cat mai multe si mai interesante pareri, cu atat mai multe sanse de castig.

Citeste si:

  • It’s all about PassionIt’s all about Passion Cam acesta este adevarul. Pasiunea face diferenta intre mediocru si fabulos, fie ca este […]
  • Statement necklacesStatement necklaces Port o dragoste speciala pentru colierele statement, dupa cum cred ca ati observat deja. […]
  • Dolce VitaDolce Vita Spre deosebire de alte editii si de alte targuri, V for Vintage de weekendul trecut a […]
  • Blue voodooBlue voodoo Nu exista nimic in universul asta care sa ma inspire, sa ma incarce, sa ma relaxeze mai […]